17:21 21 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.40
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.69
В мае 2015 года в Молдове начал работу новый для национального медиа-пространства информационный проект – Sputnik.

Cine și cum apără drepturile consumatorilor moldoveni

© Sputnik / Rodion Proca
Centrul de presa
Sa primesc un link scurt
15710

Joi, 14 martie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova, va avea loc conferința de presă cu tema: „Ziua mondială a drepturilor consumatorilor: cum sunt protejate drepturile cetățenilor în Republica Moldova”.

Anual pe 15 martie, în mai multe țări ale lumii este marcată Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor.

În cadrul conferinței de presă, va fi prezentată informația privind măsurile întreprinse de stat pentru protecția drepturilor consumatorilor. În special se va discuta despre activitatea Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței; despre măsurile întreprinse pentru combaterea încălcărilor drepturilor consumatorilor în cadrul competenței organizațiilor de stat și obștești; despre experiența din Moldova și cea internațională în domeniul protecției drepturilor consumatorului și alte probleme actuale referitoare la drepturile consumatorilor în țara noastră.

La eveniment vor participa:

- Nicolae OLĂRAȘU, șeful Direcției relații cu consumatorii și mediul de afaceri a Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței;

- Denis STARUȘ, președintele Centrului pentru protecția consumatorilor din Moldova.

Acreditare:
E-mail: presscentre@sputnik.md

Conferința de presă se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Tagurile:
consumatori, drepturi, Conferință de presă


Știrile Zilei