21:20 26 Septembrie 2017
Chişinău+ 18°C
În direct
Sputnuk Moldova

În octombrie, Sputnik a fost cel mai accesat site din Moldova

© Sputnik/ Rodion Proca
Comunicate de presă
Sa primesc un link scurt
4210

Potrivit clasamentului Liveinternet, la categoria „Știri și mass-media”, Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova a înregistrat în decurs de o lună 196 404 utilizatori unici.

CHIȘINĂU, 31 oct — Sputnik. La sfârșit de an, se fac de obicei anumite bilanţuri. Sputnik Moldova a decis însă să facă acest lucru ceva mai devreme — în octombrie. Motivul este unul pe deplin justificat: Liveinternet a efectuat măsurători ale audienţei site-urilor pe internet, publicând la 31 octombrie clasamentul celor mai accesate portaluri din Moldova la categoria „Știri și mass-media".

Рейтинг Liveinternet в категории Новости и СМИ
Liveinternet
Рейтинг Liveinternet в категории "Новости и СМИ"

Potrivit clasamentului, Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova a fost accesată pe parcursul unei luni de 196 404 utilizatori unici. Astfel, Sputnik Moldova a devenit în luna octombrie lider absolut al spațiului informațional din țara noastră.

„Mulțumim tuturor utilizatorilor de internet și radioascultătorilor Sputnik Moldova care ne-au vizitat site-ul și au audiat postul nostru de radio. În spatele acestor cifre se află munca asiduă a fiecărui membru al echipei noastre. Suntem bucuroși că auditoriul a apreciat atât de înalt activitatea noastră. Agenția își propune să-și accelereze ritmul și să nu se relaxeze. Vom oferi și pe viitor cititorilor și ascultătorilor noștri informații operative, comentarii actuale și o tematică exclusivă. Noi respectăm sloganul agenției Sputnik: spunem ceea ce alții trec sub tăcere", a menționat directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenție de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Sputnik inaugurează Şcoala de jurnalism inovativ
Sputnik a lansat sistemul interactiv de navigare pentru studii în Rusia
Sputnik Moldova dispune acum şi de varianta mobilă
Tagurile:
lider absolut, audiență, clasamet, Vladimir Novosadiuc, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei