13:39 03 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.54
  • USD17.50
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Comunicate de presă
Sa primesc un link scurt
76 0 0

Învingătorii concursului vor fi stabiliți în două tururi. În primul tur lucrările participanților vor fi evaluate de un juriu competent, din care vor face parte cunoscuți experți media din țară. În turul doi lucrările vor fi apreciate de utilizatori de internet, prin intermediului votului pe site-ul Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 20 dec — Serviciul de presă Sputnik. A început primirea lucrărilor pentru cel de al doilea Concurs național al tinerilor jurnaliști „Perspectiva", inițiat de către Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova. Temele principale ale noului concurs le vor constitui problemele cu care se confruntă tânăra generație: chestiuni ce țin de familie, relații interpersonale, studii și angajarea în câmpul munci, dezvoltarea culturală și spirituală.

Premierea învingătorilor concursului ”Perspectiva”
© Sputnik / Мирослав Ротарь

Lucrărilor prezentate la concurs vor fi evaluate la patru nominalizări: „Cel mai bun articol de sinteză sau analiză", „Cel mai bun interviu", Cea mai bună fotografie" și „Cel mai bun video". La concurs pot participa tineri jurnaliști din țară, în vârstă 18 — 35 de ani, expediind până la 6 martie 2017 cererea de participare și materialul de autor pe adresa electronică: konkurs@sputnik.md. Modelul de cerere pentru participare la concurs este accesibil pe site-ul agenției Sputnik.

Concursul național al tinerilor jurnaliști „Perspectiva" a fost inițiat de Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova în anul 2015. Scopul concursului este de a atenționa opinia publică asupra problemelor actuale ale jurnalismului și de a susține tinerii autori din țară în tendința lor spre perfecționarea măiestriei profesionale.

Aflați aici mai multe detalii despre concurs>>>

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>>

Tematic

Putin despre rezoluția UE: vreau să felicit jurnaliștii de la Sputnik și RT
Federațiile internaționale ale jurnaliștilor susțin echipa Sputnik
Sputnik inaugurează Şcoala de jurnalism inovativ
Tagurile:
juriu, Lucia Culev, Perspectiva, Perspectiva", tinerilor jurnaliști, concurs, Sputnik Moldova


Știrile Zilei