04:23 22 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.92
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Зима в Крыму

Sputnik vă invită să călătoriți prin CSI și Țările Baltice

© Sputnik / Сергей Мальгавко
Comunicate de presă
Sa primesc un link scurt
4020

Ghidul tematic de iarnă „Călătorește împreună cu Sputnik" pune la dispoziția cititorilor din 14 țări din proxima vecinătate informații utile, interesante și importante pentru cei cărora nu le este frică de zăpadă și ger.

CHIȘINĂU, 27 dec — Sputnik. În ajunul sărbătorilor de iarnă, Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik a lansat o nouă versiune a ghidului de călătorie prin CSI și Țările Baltice*.

Ghidul tematic de iarnă „Călătorește împreună cu Sputnik" pune la dispoziția cititorilor din 14 țări din proxima vecinătate informații utile, interesante și importante pentru cei cărora nu le este frică de zăpadă și ger. Noul ghid Sputnik propune cele mai impresionante itinerare prin diferite orașe și stațiuni de iarnă, cu târguri de Crăciun și pârtii de schi; va întocmi calendarul distracțiilor de Revelion și va calcula costul acestora; vă va sugera cum și unde să vă petreceți vacanța de iarnă, interesant și cu folos.

Toate informațiile despre odihna de iarnă în Moldova pot fi găsite în paginile proiectului Sputnik „Vacanța de vis: cum să-ți petreci vacanța de iarnă în Moldova".

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în mai 2015. Agenția include un portal informațional în limbile rusă și moldovenească, studio de radio și un centru de presă multimedia performant. Portalul de știri Sputnik Moldova face parte din TOP 10 internet mass-media din țară (potrivit datelor Liveinternet pentru noiembrie 2016). Sputnik Moldova este parte a unei agenții de presă și radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză.

*Abhazia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Letonia, Lituania, Moldova, Tadjikistan, Uzbekistan, Estonia, și Osetia de Sud.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Sputnik a câștigat concursul „Prix International des Nouvelles Ecritures”
Sputnik inaugurează Şcoala de jurnalism inovativ
Cum scăpăm de frig: variațiuni ale izvarului moldovenesc adunate de prin lume
Tagurile:
călătorii, ghid, Sputnik, Țările Baltice, CSI, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei