10:01 17 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.54
  • USD17.17
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Молдавские дети примут участие в проекте Ты – супер!

Sputnik Moldova îi susține pe tinerii participanți la concursul "Tu ești super!"

© Sputnik / Miroslav Rotari
Comunicate de presă
Sa primesc un link scurt
Tu ești super! Dans (9)
14631

Sputnik le va oferi tuturor posibilitatea să urmărească desfășurarea concursului "Tu ești super!", prin materiale publicate online în timp real și chiar va transmite în direct acest spectacol muzical.

CHIȘINĂU, 13 ianuarie — Sputnik. Agenția de Presă și Radio Sputnik, în calitatea sa de partener informațional internațional al proiectului "Tu ești super!", care este desfășurat de postul rusesc de televiziune NTV, îi va sprijini pe tinerii participanți la acest concurs Cristina Covalenco și Ana Erhan, care au fost selectați de NTV în cadrul unor prime concursuri.

Proiectul "Tu ești super!" le va permite copiilor care au rămas fără îngrijirea părinților să se manifeste. La concurs vor participa copii de la casele de copii, de la școlile internat și copii cu familii adoptive.

Prin mijloacele de care dispune, Sputnik le va oferi tuturor posibilitatea să urmărească desfășurarea acestui concurs, prin materiale publicate online în timp real și chiar va transmite în direct spectacolul. Totodată, doritorii vor putea intra pe conturile oficiale ale Sputnik și pe paginile de pe rețelele de socializare ca să voteze pentru un concurent sau altul.

Cristina Covalenco - participantă la concursul Tu ești super!
© Sputnik / Miroslav Rotari
Cristina Covalenco - participantă la concursul "Tu ești super!"

Doi participanți la concurs, fiind însoțiți de tutorii, învățătorii lor și de membrii familiilor care i-au adoptat, vor merge la Moscova. După cum afirmă producătorul acestui proiect, unii dintre ei vor ieși cu această ocazie, pentru prima data din satul sau orașul în care locuiesc. În cadrul proiectului, copiii vor fi instruiți de pedagogi profesioniști și producători muzicali. În același timp, pe toată durata concursului, copiii vor continua să învețe în conformitate cu programa școlară.

Ana Erhan - participantă la concursul Tu ești super!
© Sputnik / Miroslav Rotari
Ana Erhan - participantă la concursul "Tu ești super!"

Concursul "Tu ești super!" se desfășoară cu susținerea Ministerului Învățământului și al Științei din Federația Rusă. La concurs vor participa copiii cu talent muzical din CSI și Țările Baltice. Mai exact, din nouă țări, inclusiv Armenia, Belarus, Georgia, Moldova, Kazahstan, Kârgâzstan, Estonia.

Premiera concursului "Tu ești super!" va avea loc în data de 18 februarie, la postul de televiziune NTV.

Mai multe detalii despre desfășurarea proiectului găsiți pe site-ul NTV. Și urmăriți pe Sputnik Moldova cum evoluează tinerele talente în cadrul acestui concurs muzical.

Тема:
Tu ești super! Dans (9)

Tematic

Sputnik începe primirea lucrărilor pentru concursul „Perspectiva”
Tagurile:
Tu ești super, Țările Baltice, Kârgâzstan, Georgia, Estonia, Belarus, Kazahstan, Rusia, Armenia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei