11:39 12 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.21
  • USD17.34
  • RUB0.27
  • RON4.02
  • UAH0.74
Марина Таубер
© Sputnik / Miroslav Rotari

Regula pe care Marina Tauber a luat-o din tenis și o aplică în politică

Radio
Sa primesc un link scurt
Radioul și Sportul (34)
282 0 0

Fostă jucătoare de tenis, dar și președinte a Federației de profil din Republica Moldova, Marina Tauber, a povestit în cadrul unui interviu acordat studioului de radio Sputnik Moldova despre performanțele sale înregistrate în sport

La vârsta de 14 ani, ea a reușit să câștige un campionat destul de important, care i-a marcat cariera sportivă. Aceasta a declarat că a început să practice tenisul la îndemnul tatălui său, după care s-a îndrăgostit de acest sport, iar vreme de mai mulți ani nu a lăsat paleta din mână.

Odată cu trecerea timpului însă a decis să se reorienteze spre alt domeniu, astfel că, de scurt timp, a decis să lase tenisul pentru politică, fiind în prezent vicepreședintele unui partid extraparlamentar. Fosta sportivă a spus la Sputnik Moldova că nu uită de tenis și, din când în când, mai merge pe teren pentru a juca. Mai mult decât atât, Marina Tauber a mai menționat și principala regulă pe care a luat-o din tenis și o aplică în politică. Și anume cea de a juca cinstit. Iar acest sfat îl dă tuturor oponenților săi.

Тема:
Radioul și Sportul (34)

Tematic

Campionatul mondial feminin la tenis Fed Cup 2017 va avea loc la Chișinău
Partidul Șor, despre referendumul privind demiterea lui Chirtoacă
"Partidul Șor", despre situația politică din Moldova
Susținătorii lui Șor au protestat la sediul PAS, condus de Maia Sandu
Tagurile:
jocuri, sfaturi, tenis, reguli, politica, Marina Tauber


Știrile Zilei