04:30 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Nicolae Ciubuc
© Sputnik / Miroslav Rotari

Iată ce trebuie să facă agricultorii din Moldova dacă vor să devină milionari

Radio
Sa primesc un link scurt
16501

Director AIPA, Nicolae Ciubuc, este de părere că agricultorii trebuie să-şi schimbe mentalitatea, în caz contrar aceştea riscă să falimenteze.

 

 

 

Directorul Agenției de Intervenții și Plăți în Agricultură (AIPA), Nicolae Ciubuc, a dezvăluit în cadrul unui interviu realizat în studioul radio Sputnik-Moldova despre tactica pe care trebuie să o adopte agricultorii din Moldova dacă vor ca aceasta să le aducă profit. Pe cei interesați să afle răspunsul îi invităm să asculte interviul pe care l-a acordat directorul AIPA jurnalistului Dumitru Chitoroagă.

Tematic

Vor avea sau nu fermierii un impozit unic în agricultură
Număr record de cereri pentru subvenții în agricultură
Tagurile:
Subventii, AIPA, agricultura, Nicolae Ciubuc, Chisinau


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2734
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356