17:38 22 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.43
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.72
Ina Șupac
© Sputnik /

Șupac către oficialii UE: Gândiți-vă când luați cadouri de la politicienii moldoveni

Radio
Sa primesc un link scurt
20310

La Adunarea Parlamentară a Consiliul Europei deputatul comunist Inna Șupac a ținut să-i atenționeze pe europenei să nu accepte cadouri din partea oficialilor moldoveni.

Prezentă la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliul Europei, deputatul comunist Inna Șupac le-a cerut europenilor să se gândească de două ori atunci când acceptă vreun cadou de la demnitarii moldoveni, întrucât acestea pot fi din bani furați, care trebuie întorși în bugetul de stat al Republicii Moldova.

Invitată la emisiunea "Logica Puterii" de la Sputnik-Moldova, moderată de Tatiana Cebotari, Șupac a explicat de ce a venit cu această atenționare către parlamentarii europeni.

"Noi trebuie să conștientizăm faptul că nu există îngeri și acest viciu al corupției este prezent și în țările Uniunii Europene. Și în țările europene există oficiali care ar accepta bani pentru a comenta și a spune că în Republica Moldova totul merge spre bine. Cinci deputați din APCE sunt suspectați că ar fi luat bani din Azerbaidjan pentru a spune că acolo totul este bine. Nu excludem faptul că s-ar putea întâmpla același lucru și în raport cu Republica Moldova. Deși nu avem dovezi în acest sens, mesajul meu  la APCE a fost de atenționare către colegii europeni", a declarat Șupac.

 

Tematic

Deputații Lupu, Șupac și Ghilețchi, în deplasare comună la Strasbourg
Parlamentul dă undă verde pentru creditarea Republicii Moldova în 2018
Tagurile:
europeni, APCE, moldoveni, bani, Ina Șupac


Știrile Zilei