15:16 19 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Veaceslav Tatar
© Sputnik / Rodion Proca

Veaceslav Tatar, despre proiectul "Ascultă-le istoriile!"

Interviu: oameni și evenimente
Sa primesc un link scurt
8310

"Ascultă-le istoriile!" este un proiect inedit, gândit de tânărul Veaceslav Tatar și implementat împreună cu un grup de voluntari.

 

Veaceslav Tatar, care are 22 de ani, spune că, alături de alți 15 tineri, și-a propus să afle istorii de viață ale oamenilor din stradă. Și nu doar, ci a încercat să asculte și istoriile de viață ale funcționarilor publici.

"Menirea proiectului este de a-i asculta pe oameni din diverse domenii de activitate. Noi am vrut să aflăm cu ce probleme se confruntă oamenii, dar și ce istorii de succes au. Astfel ca ulterior fie să-i putem ajuta pe acești oameni, fie să ne inspirăm din istoriile de succes ale unora care au reușit", susține Veaceslav Tatar.

Tânărul susține că unele instituții publice s-au arătat mai deschise pentru a discuta, altele mai puțin. În acest sens, Veaceslav Tatar spune că, din anumite motive necunoscute lor deocamdată, nu au fost lăsați să discute cu oameni care activează la Primăria Chișinău. De altă parte, una dintre instituțiile deschise către comunicare a fost Inspectoratul General al Poliției, unde au cules istorii de viață extraordinare.

Concluzia făcută până acum de autorii proiectului este că oamenii au devenit mai puțin sociabili, evită să vorbească, din cauza multitudinii de griji pe care le au pe cap.

Tematic

Veaceslav Tatar, pus în situația de a fi om al străzii pentru o zi
Veaceslav Tatar despre "Moldova – țara minunilor"
Tagurile:
istorii de viață, poliția, oameni, Tineri, Primaria Chisinau, IGP, Veaceslav Tatar


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei