09:36 10 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.20
  • RUB0.26
  • RON4.21
  • UAH0.62
Iurie Nuca și Tudor Procopii
© Sputnik / Miroslav Rotari

Criza rugby-ului moldovenesc continuă

Interviu: oameni și evenimente
Sa primesc un link scurt
91 0 0

Reprezentativa Moldovei de rugby urmează să retrogradeze în Liga a Treia Valorică Europeană.

Reprezentativa Moldovei de rugby urmează să retrogradeze în Liga a Treia Valorică Europeană. Dar nu acesta este cel mai grav lucru, ci faptul că la moment în țara noastră nu este organizat un campionat regulat de juniori. În lipsa unei noi generații performante de jucători, misiunea de a reveni la performanțele de altă data este foarte dificilă.

Antrenorul Tudor Procopii este de părere că situaţia în clasamentul general nu reprezintă cu adevărat realitatea. Sunt mulţi jucători care refuză convocarea din cauza conflictului dintre actualul preşedinte al federaţiei de profil, Alexei Cotruţa, şi Vasile Revenco, care a condus acest forum sportiv mai bine de 12 ani.

„Să o spunem aşa cum este. Mulţi jucători nu vin la echipa naţională din cauza disputei dintre ei. Cu toate că este şi vina jucătorilor care demonstrează indiferenţă. Sunt chemaţi pentru a reprezenta Moldova, nu un preşedinte sau altul", a mai adăugat tehnicianul.

Ascultați şi alte declaraţii făcute de Tudor Procopii în cadrul unui interviu acordat studioului de radio Sputnik Moldova.

Autor: Dumitru Chitoroagă

Tematic

Și în Moldova se joacă rugby: cum a decurs meciul cu selecționata Olandei
Tagurile:
sport, rugby, Alexei Cotruţa, Vasile Revenco, Chisinau, Republica Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei