05:55 19 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.11
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.62
Stanislav Reniță, Nadejda Canțâr și Dumitru Sârbu
© Sputnik / Miroslav Rotari

Renunțăm la multe în viață doar ca să luptăm pentru public

Interviu: oameni și evenimente
Sa primesc un link scurt
95 0 0

Cei mai buni luptări KOK ai ultimii ediții organizate la Chișinău, Nadejda Canțâr - în categoria de greutate 56 kg, Stanislav Reniță și Dumitru Sîrbu - ambii în categoria de 65 kg, au declarat pentru studioul Sputnik Moldova că deseori cheltuie mai mulți bani decât câștigă, iar munca pe care o depun este infernală deseori.

"Multă lume mă întreabă ce sumă de bani am câștigat, dar nimeni nu mă întreabă câți bani am investit pentru pregătire. Am lucrat mai mulți ani în calitate de bucătar. Fac cursuri pentru a mă perfecționa în acest domeniu, pentru a-mi asigura viața. Antrenez circa 15 fete, dar câștig foarte puțin din asta", a adăugat luptătoarea.

Unul dintre cei mai titrați sportivi K-1 Stanislav Reniță a menționat că participanții la luptele KOK depun acest efort pentru public și pentru plăcerea personală. "De multe ori am vrut să renunț, dar am avut puterea de a trece peste greutățile vieții. Muncim zi de zi pentru a putea evolua pe ring. Vreau și eu să mă angajez că să-mi fie mai ușor", susține Stanislav Reniță.

Alte declarații ale sportivilor le puteți asculta în cadrul interviului acordat în mod exclusiv pentru Radio Sputnik Moldova.

Tematic

Luptătorii KOK: "Sunt puțin cei care ne ajută financiar, primim doar aplauze"
Cât costă o gală KOK? Va reveni oare Constantin Ţuţu în ring? Află ce spune Dorin Damir
Vladimir Voronin, un fan înrăit al luptelor KOK. Ce i-a cerut lui Dorin Damir
Tagurile:
Chisinau, Republica Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei