16:14 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
© Sputnik .

Rectorul Universităţii de Studii Politice și Economice Europene "Constantin Stere", profesorul universitar Gheorghe Avornic, susține că se ocupă personal de încadrarea absolvenților instituției de învățământ în câmpul muncii.

Gheorghe Avornic afirmă că "doar statul în care se investește în cercetare și educație poate să fie prosper și să prezinte rezulate. Universitatea de Studii Politice și Economice Europene "Constantin Stere" este angajată plenar în pregătirea specialiștilor cu un nivel de profesionalism înalt, punând accentul pe o educație personalizată, adaptabilă și generatoare de cunoaștere. Instituția oferă studenților o serie de posibilități de dezvoltare academică în concordanță cu cele mai actuale cerințe ale angajatorilor din țară și de peste hotare".

Rectorul USPEE "Constantin Stere" precizează că studenții au posibilitatea să combine diferite forme de activități și cercetare. Astfel, pe lângă universitate mai activează și alte organizații care le permit să aplice în practică cunoștințele acumulate pe parcursul procesului de învățământ.

Mai multe detalii aflați din interviul de mai sus, realizat în cadrul proiectului "Sputnik.Cunoștințe".

Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova, în colaborare cu organizații și medii de informare din domeniul educației și științei, a lansat recent noul proiect instructiv-informativ multimedia Sputnik.Cunoștințe. În cadrul acestui proiect ne propunem să contribuim în direcția creșterii prestigiului instituțiilor de învățământ din țară, să informăm tinerii despre regulile de admitere, ofertele educaționale, programele de studii și posibilitățile unice pe care le oferă universitățile din Republica Moldova.

Autor: Valeria Fortuna

Tematic

Sputnik lansează proiectul informativ-instructiv Sputnik.Cunoștințe
Sputnik.Cunoștințe: Informații din prima sursă despre studiile la UTM
Tagurile:
câmpul muncii, rector, student, universitate, admitere, Universitatea de Studii Politice și Economice Europene "Constantin Stere", USPEE, Gheorghe Avornic, gheorghe avornic, chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Mai multe materiale video

 • Vasile Chirtoca
  Last update: 15:00 12.08.2018
  15:00 12.08.2018

  Ce își doresc bussinesmanii moldoveni?

  Unul dintre cei mai influeți oameni de afaceri din Republica Moldova Vasile Chirtoca susține că reintegrarea țării este cea mai mare problemă la ora actuală. Țara ratează investiții enorme. Marile companii ocolesc statul nostru din lipsă de siguranță.

  100
 • Tatiana Zatac
  Last update: 18:50 11.08.2018
  18:50 11.08.2018

  Nu ai poliță medicală? Iată cum poți face gratuit investigații medicale

  Pacienții fără poliță medicală pot beneficia de examene medicale gratuite în raza locului de trai.

  1476
 • Vasile Chirtoca
  Last update: 10:04 08.08.2018
  10:04 08.08.2018

  Cum poți deveni milionar? Iată ce spune unul dintre cei mai bogați oameni din Moldova

  Vasile Chirtoca, proprietarul unuia dintre cele mai mari concerne din Republica Moldova, este convins că tinerii pot devini milionari la ei în țară dacă ar acumula experiență în cadrul companiilor mari. Orice bussines început de la zero are nevoie de bună organizare.

  225
 • Alexandru Paraschiv
  Last update: 14:00 04.08.2018
  14:00 04.08.2018

  Tragedia din boxul moldovenesc. O realitate care îți dă fiori

  Pugiliștii din capitală trăiesc o dramă adevărată. În lipsă de săli performante boxerii moldoveni se antrenează în situații extremale. Sălile din subsol, parcurile și pădurile din zona orașului sunt folosite drept piste de alergare sau săli de forță.

  252

Știrile Zilei