06:42 20 Mai 2019
În direct
  • EUR20.03
  • USD17.94
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.68
Constantin Moscovici
© Sputnik / Osmatesco

Constantin Moscovici, la 30 de ani de activitate artistică

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
128 0 0

Renumitul interpret și compozitor moldovean, Constantin Moscovici, va marca cei 30 de ani prezență pe scenă cu un concert grandios organizat la "Teatrul Verde" din Capitală. Spectacolul muzical intitulat "Melodia Sufletului" va avea invitați din Ucraina, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Cehia, Israel.

Programul va conține piese din diverse genuri muzicale iar artistul va cânta în duet cu fiecare dintre participanți. Shirzad Fataliyev din Azerbaijan, Elena Poliakova din Belarus, Felix Slovacek din Cehia, Hanan Bar Sela din Israel, Yedil Khussainov din Kazakhstan, Formația "Not An Idol" din Moldova, dar și Orchestra de estradă din Ucraina condusă de artistul Dumitru Antoniuc, sunt doar câteva nume sonore care vor oferi un spectacol de excepție.

Constantin Moscovici, invitatul emisiunii radio Sputnik Matinal, ne-a mărturisit că țara natală reprezintă pentru el o sursă extraordinară de inspirație, iar publicul este total diferit de cel din străinătate.

"De multe ori mă întreb, de ce mai sunt aici? Ceea ce mă reține sunt oamenii speciali de aici, amintirile, dorul de părinți și prietenii. Totul merge de la sine, de la inimă. Mă simt liber pe scenă și îmi produce plăcere", a declarat artistul emerit al Republicii Moldova.

Constantin Moscovici desfășoară cu regularitate concerte de caritate, iar multe dintre acestea sunt un adevărat cadou pentru cei care îi admiră creația. Organizarea spectacolului reprezintă un efort financiar colosal, iar biletele se vând la prețuri mici.

"Cei care vor intra în scena sunt oameni profesioniști, talentați, iar melodiile lor cu siguranță vor ajunge la sufletul spectatorilor. În plus, vom avea un decor de peste o suta de ecrane care vor crea o senzație unică. Va fi un eveniment la care persoanele prezente vor avea parte de multe surprize", a conchis maestrul.

Concertul "Melodia Sufletului" va avea loc pe 26 august, la „Teatrul Verde", accesul pe spectatorilor va deschis de la ora 16:00.

Tematic

Ce surprize pregătește Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii "Volare"
Despre muzică, cu interpreta din Moldova care seamănă izbitor cu artista Slava din Rusia
Tagurile:
muzică, binefacere, concert, Constantin Moscovici, Republica Moldova, Chisinau


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei