15:12 26 Martie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.27
  • RUB0.27
  • RON4.11
  • UAH0.64
Vasile Chirtoca
© Sputnik / Osmatesco

Vasile Chirtoca, despre Forumul economic moldo-rus

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
121 0 0

Sute de oameni de afaceri din Federația Rusă și Republica Moldova sunt așteptați la Forumul economic moldo-rus, care urmează să se desfășoare în perioada 20-22 septembrie, la Chișinău.

Oamenii de afaceri din Republica Moldova privesc cu optimism către Forumul economic moldo-rus, care urmează să fie organizat în perioada 20-22 septembrie, la Chișinău.
Antreprenorul Vasile Chirtoca spune că abia așteaptă să stabilească noi parteneriate cu oamenii de afaceri din Federația Rusă. Și asta, deoarece vrea să ajungă pe piața rusă cu produsele cosmetice produse de compania pe care o deține.

„Noi vom merge la acest forum, deoarece noi vrem să stabilim noi parteneriate cu oamenii de afaceri din Federația Rusă. Eu reprezint o companie de produse cosmetic și tare vreau să ajungem pe piața din Rusia. Recunosc, ca să ajungi acolo singur sunt necesari mulți bani. Asta ar însemna 2,5 milioane de euro. De aceea, noi avem nevoie de partener acolo", a declarant Vasile Chirtoca în cadrul emisiunii „Atitudini" de la Radio Spuntik Moldova.

Antreprenorul, care deține și o companie specializată în comerțul de automobile și tehnică agricolă spune că, deja, și-a identificat câțiva parteneri în Federația Rusă.

„Eu deja cunosc câteva companii din Federația Rusă care vor să vină anume la noi pentru a stabili niște contracte de import a tehnicii agricole", a subliniat Vasile Chirtoca.

Amintim că, în perioada 20-22 septembrie, la Chișinău se va desfășura un Forum economic moldo-rus. Evenimentul va fi organizat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Organizatorii își propun ca astfel de întruniri să fie organizate anual cu scopul atragerii mai multor investiții rusești în țara noastră.

Autor: Silvia Zavadovschi

 

Tagurile:
parteneriate, forum economic mold-rus, antreprenori, oameni de afaceri, contracte, Vasile Chirtoca


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei