11:06 21 August 2019
În direct
  • EUR19.64
  • USD17.72
  • RUB0.27
  • RON4.15
  • UAH0.70
Stela Mitriuc
© Sputnik / Miroslav Rotari

Nicio duminică fără petrecere în PMAN - Cine va cânta de hramul Chișinăului

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
1198 0 0

Se anunță o duminică plină de distracție în Piața Marii Adunări Naționale. De hramul Chișinăului, în centrul orașului vor fi organizate mai multe manifestații dedicate acestei sărbători.

Astfel, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală, fiecare pretură de sector va organiza propriul concert, unde vor evolua artiști, dar și ansambluri artistice. De asemenea, pe bulevard vor fi și expoziții ale meșterilor populari, a declarat pentru Sputnik Moldova șefa interimară a Direcției Cultură, din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, Stela Mitriuc.

„Sărbătoarea va începe de la ora 8 dimineața cu depunerea de flori la  bustul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, după care va fi oficiată o liturghie la Catedrala Mitropolitană. Ulterior mitropolitul ÎPS Vladimir, dar și primarul interimar vor veni cu câte o adresare către locuitorii Chișinăului și imediat, va fi dat startul festivităților de pe bulevardul Ștefan cel Mare", a declarat Stela Mitriuc.

Seara va culmina cu un concert impresionant, dar și cu un foc de artificii. Cine sunt artiștii care vor crea atmosferă în PMAN, aflați din interviul audio de mai sus.

Tematic

Ce au pierdut cei care nu au mers în acest an la Ziua Națională a Vinului
Tagurile:
Hramul Chisinaului, Piața Marii Adunări Naționale, interpreți, sărbătoare, concert, Stela Mitriuc, Moldova, Chisinau


Știrile Zilei