07:11 22 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.09
  • UAH0.63
Diana Sava Daranuța
© Sputnik / Osmatesco

„În templul muzelor" - Diana Sava Daranuța a lansat o nouă carte în România

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
34210

Scriitoarea Diana Sava Daranuța a revenit din România unde a lansat cartea „În templul muzelor" și volumul „Dor de țară". Invitata emisiunii "Sputnik Matinal" a dezvăluit mai multe detalii despre lucrurile care au inspirat-o să scrie aceste versuri și emoțiile pe care le-a împărtășit cu admiratorii versurilor sale.

Aceasta nu este prima lansare pe care Diana Sava Daranuța o face peste Prut. Cartea „În templul muzelor" conține poeme pe care poeta le-a scris pe parcursul ultimului an. Cartea conține motivul macilor, care leagă printr-un fir roșu toate poeziile.

”Am avut niște emoții foarte frumoase și deosebite în timpul acestei călătorii. La lansările de carte vin mai puțini oameni decât la o sărbătoare. Eu am rămas mulțumită că au fost prezenți cei îndrăgostiți de poezie. Am fost plăcut surprinsă când am văzut publicul pasionat de activitatea mea”, a relatat Diana Sava Daranuța.

Cartea „În templul muzelor" conține poezii patriotice, dar este prezentă și tema dragostei, concepte filosofice. Versurile pun accent pe oamenii din trecut, pe tradiții și valori culturale.

Diana Sava Daranuța a recitat în exclusivitate pentru Radio Sputnik Moldova poezia "În templul muzelor" pe care o puteți asculta în fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Ioana Isac a debutat cu volumul de versuri „Ei confundau librăria cu libertatea”
Mai putem educa copiii prin poezie? Află ce spun doctorii în biologie
Mai este oare poezia „de actualitate" în epoca digitală?
Tagurile:
poezie, scriitoare, Lansare de carte, versuri, Diana Sava Daranuța, Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei