22:11 24 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Natalia Gordienco
© Sputnik / Miroslav Rotari

Natalia Gordienco le pregătește admiratorilor săi o mare surpriză

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
28810

Interpreta Natalia Gordienco pregătește un concert de zile mari care va avea loc la Palatul Național "Nicolae Sulac", pe 11 decembrie, chiar de ziua ei.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", frumoasa interpretă Natalia Gordienco a dezvăluit că pregătirile pentru concertul din luna decembrie au început încă din vară. Artista promite că va fi un show deosebit și unic în Republica Moldova.

"Conceptul pe care l-am ales pentru acest concert aniversar este "Fenix alive". Eu mă asociez cu această pasăre pentru că prin artă și prin muzică de fiecare dată simt că renasc", a declarat interpreta.

Natalia Gordienco a relatat că în cadrul evenimentului va interpreta 27 de piese. Artista va evolua în scenă alături de artiști autohtoni precum Vali Boghean, Adrian Ursu, SunStroke Project, Formația Akord și Ionel Istrati. Totodată, la concert vor participa și invitați speciali din străinătate. Este vorba de interpreții Irakli Pirțhalava (Rusia) și Mohombi din Suedia.

Artista își invită fanii să-i fie alături în această zi importantă și le promite o seară de neuitat, plină de emoții frumoase.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Fericirea are un nume: Uite cât de mare s-a făcut băiețelul Nataliei Gordienko
În exclusivitate: Natalia Gordienko face dezvăluiri din viața personală – Video
Tagurile:
interpretă, concert, Moldova


Știrile Zilei