01:59 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Gheorghe Anghel
© Sputnik / Osmatesco

Gheorghe Anghel - primarul care a muncit mult ca să câștige încrederea cetățenilor

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
97 0 0

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", primarul orașului Ștefan Vodă, Gheorghe Anghel, a relatat cum a reușit pe parcursul celor trei mandate să câștige încrederea oamenilor, dar și care sunt problemele cu care se confruntă adesea primarii.

Primarul Gheorghe Anghel a afirmat că încrederea pe care i-o oferă cetățenii trebuie confirmată zi de zi pentru a nu dezamăgi alegătorii săi. Pe parcursul celor trei mandate, primarul spune că a reușit să pregătească programe realiste și realizabile pentru comunitate.

”În anul 2003 când am câștigat primul mandat am realizat tot ce mi-am propus, chiar și proiectul cu apeductul, iluminarea stradală sau alte proiecte de infrastructură. Totodată am colaborat cu organizații neguvernamentale, dar am avut parte și de susținerea oamenilor, care m-au motivat să particip și în alte competiții electorale. Chiar de la începutul celui de-al treilea mandat, ne-am împărțit obligațiile și grație contribuției oamenilor participativi am construit și terenuri de joacă pentru copii”, a afirmat primarul.

În opinia lui Gheorghe Anghel, cea mai majoră problemă din activitatea unui primar o constituie formarea și adoptarea bugetului anual.

"Cu părere de rău baza fiscală scade, dar necesitățile cresc. Este greu de adoptat un buget care să acopere necesitățile și nevoile societății. Nu putem miza întotdeauna doar pe contribuția oamenilor. Sunt proiecte mult mai costisitoare, precum cele de reparație a drumurilor, care necesită investiții serioase", a precizat primarul.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Cum a rezistat primarul Daniel Țonu 25 de ani la cârma primăriei Zâmbreni
Primarul satului Selemet spune de ce nu vrea să adere la niciun partid politic
Proiecte de succes: Primărița din satul Gura Bâcului a atras investiții de milioane de lei
Alexei Busuioc nu mai vrea să fie primar la Capaclia
Valentin Guțan, primarul care de trei decenii își dedică viața cetățenilor
Proiecte de succes: Primarul municipiului Edineț a atras investiții de milioane de lei
Tagurile:
mandat, primar, Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei