08:02 24 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Valentina Andronic
© Sputnik / Rodion Proca

Află cum poți să-ți promovezi produsul în mediul online

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
11910

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", expertul în comunicare Valentina Andronic a explicat cum poți să folosești corect Social Media Marketing ca instrument de promovare a produselor.

Social Media Marketing reprezintă totalitatea tehnicilor de promovare a unui brand sau companii folosind canalele Social Media. Potrivit Valentinei Andronic, într-un sondaj publicat pentru anul 2018 s-a menționat că 67% din programările din industria frumseții au fost făcute prin intermediul rețelelor de socializare.

"Este o cifră impunătoare care a demonstrat că datorită social media saloanele au avut un profit destul de mare", a precizat Valentina Andronic.

Puterea Social Media Marketing-ului constă în faptul posibilității de a crea o comunitate strânsă în mediul online în jurul unui brand sau companii.

Pentru a avea o prezență complexă în mediul online e nevoie să vă creați pagini oficiale sau conturi pe aceste canale, să postați informație utilă (articole, evenimente, oferte, foto, video), să interacționați cu clienții acumulând părerile și sugestiile acestora. E nevoie să fiți coerenți și atractivi în informația pe care o oferiți pentru ca comunitățile create în jurul brand-ului să crească continuu.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Util: Cetățenii vor fi informați în regim online despre starea drumurilor pe timp de iarnă
Topul căutărilor pe Google în Federația Rusă: Ce au căutat oamenii pe online
Tagurile:
online, Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei