09:59 22 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.14
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Iulia Paliț și Nicolae Paliț
© Sputnik / Miroslav Rotari

Cuplul artistic Iulia și Nicolae Paliț, exemplu de dragoste necondiționată

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
184 0 0

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", cuplul de creație, soții Iulia și Nicolae Paliț, au discutat despre familie, artă și pasiuni.

De mai mulți ani, interpretul de muzică populară Nicolae Paliț evoluează alături de soţia sa, textieră și cercetătoare în domeniul folclorului, Iulia Paliț. Cuplul artistic are mai bine de 20 de ani de căsătorie și împreună reușesc să creeze lucruri extraordinare, completându-se perfect unul pe altul.

Sunt alături zi de zi, iar grija, dragostea, respectul și susținerea sunt valorile moral-spirituale care s-au însuflețit pe vecie în familia lor.

"Ne-a unit creația, arta și cultura. Îmi amintesc cât de mult mi-a plăcut versul ei. Eu făceam muzică, iar ea scria versuri pe muzică, apoi invers", a mărturisit artistul emerit al poporului Nicolae Paliț.

Cei doi sunt prezenți la orice eveniment împreună. Nicolae și Iulia Paliț sunt nedespărțiți și nu poate fi ca unul dintre ei să fie în lumina reflectorului, iar altul în culise, pentru că și pe scenă sunt împreună.

"Petrecem împreună aproape 24 de ore pe zi. Chiar dacă evoluează doar Nicolae eu merg de fiecare dată cu el să-l susțin", a adăugat Iulia Paliț.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat realizat cu interpretul de muzică populară, Nicolae Paliț și soția sa - textieră și cercetătoare în domeniul folclorului, Iulia Paliț.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Iulia Paliț, despre elementele folclorice în creația vestimentară
Tagurile:
Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei