06:25 18 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.65
  • RUB0.28
  • RON4.18
  • UAH0.68
Sergiu Sumcă
© Sputnik / Osmatesco

Cum vor fi influențate zodiile de planetele retrograde?

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
53520

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Sergiu Sumcă a vorbit despre retrogradările planetelor Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto în 2019. Vezi cum sunt afectate zodiile de evenimentele astrologice.

Planetele retrograde sunt interpretate de multe ori, în astrologie, în sens negativ, drept aducătoare de probleme. Lucrurile stau așa doar parțial: într-adevăr, ne confruntăm cu probleme din trecut, rămase nerezolvate, dar acestea sunt scoase în evidență tocmai pentru a găsi soluțiile potrivite și a le depăși cu bine, însușind lecția respectivă.

În 2019, nu există mișcare retrogradă pentru planetele Venus și Marte. În schimb, Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton se află fiecare câte o dată în mers retrograd, în acest an, Uranus are două intervale de retrogradare, în timp ce Mercur retrogradează de trei ori. Potrivit astrologului Sergiu Sumcă, mersul retrograd al planetelor Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto nu au o influență directă asupra vieții umane, în particular, ci doar la nivel global.

Astfel, din 10 aprilie până pe 11 august: Jupiter retrogradat în Săgetător.

"În această perioadă poate fi afectată starea financiară sau pot apărea probleme în cazul în care nu ați respectat legea. Fiți atenți la locul de muncă și respectați cerințele", a menționat astrologul.

În perioada 30 până aprilie până pe 18 septembrie: Saturn retrograd în Capricorn.

"Saturn este învățătorul nostru cosmic, care ne oferă situații grele, dar pe care trebuie să le depășim. Preocupați-vă de sănătatea voastră, deoarece în această perioadă se acutizează bolile cronice", a subliniat Sumcă.

Din 12 august 2019 până pe 1 ianuarie 2020: Uranus retrograd în Taur.

"În această perioadă veți putea avea o stare interioară de parcă sunteți presați de cineva. Este binevenită o întâlnire cu vechii prieteni", recomandă astrologul.

În perioada 23 iunie până pe 23 noiembrie: Neptun retrograd în Pești.

"Trebuie să aveți grijă de interiorul vostru, de emoții și gânduri", a adăugat Sergiu Sumcă.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Horoscop 2019 – ce ne pregătește Mistrețul de pământ
Prezicerile astrologului pentru 2019: Va fi un an mai ușor și mai bun pentru fiecare zodie
Predicțiile astrologilor pentru 2019: Zodiile care vor avea un an minunat
Tagurile:
zodie, retrograd, horoscop, Moldova


Știrile Zilei