05:54 06 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Mihaela Pascal și Anița Dumitrița
© Sputnik / Osmatesco

Bucură copiii săraci: Tot mai mulți moldoveni se implică în campanii de caritate

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
30410

În perioada 1-20 decembrie 2018, fundația de binefacere "Caritas-Moldova" a desfășurat campania "Surpriza din cutie" destinată copiilor aflați în situații dificile.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", reprezentantele fundației de binefacere "Caritas-Moldova", Mihaela Pascal și Dumitrița Aniță, au făcut un bilanț al acțiunii de caritate și au spus dacă rezultatul campaniei a fost pe măsura așteptărilor.

Reprezentantele fundației de binefacere au menționat că oamenii au fost foarte receptivi, dornici și interesați de a participa în cadrul acestei campanii. Scopul acțiunii de caritate a fost să colecteze 100 de cadouri surprize. Moldovenii, însă, au fost mai generoși.

"Rezultatul nu ne-a dezamăgit. La final am reușit să colectăm 121 de cadouri, mai mult decât ne-am propus. Acesta este un lucru îmbucurător pentru noi și le mulțumim tuturor oamenilor care au încredere în organizația noastră", a comunicat Dumitrița Aniță.

Potrivit Mihaelei Pascal, oamenii au pus în cutii jucării, rechizite școlare, haine și dulciuri. Astfel, valoarea unei cutii a fost de o sută de lei și mai mult. Totodată, mai mulți agenți economici au donat produse pe care obișnuiesc să le comercializeze în activitatea lor.

Campania "Surpriza din cutie" a fost lansată în anul 2017. În același timp, peste o mie de persoane primesc anual ajutor din partea organizației în cadrul diverselor proiecte sociale, medicale, educaționale dedicate copiilor sau bătrânilor aflați în situații de risc.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Alătură-te campaniei umanitare "Donează împotriva sărăciei"
Alătură-te Campaniei "O jucărie pentru zâmbetul copiilor"
De sărbători trebuie să fim mai buni: Campania de caritate la care poți participa acum
Tagurile:
campanie, caritate, Moldova


Știrile Zilei