06:10 24 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.09
  • UAH0.63
Cătălin Lungu și Gabriela Lungu
© Sputnik / Miroslav Rotari

În premieră, Teatrul Municipal de Păpuși "Guguță" va prezenta și spectacole pentru adulți

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
68820

Începând cu data de 20 ianuarie, Teatrul Municipal de Păpuși "Guguță" pornește într-o nouă aventură. În premieră, pe scena teatrului vor fi prezentate și spectacole pentru adulți.

În cadrul proiectului teatral pentru adulți, intitulat "nightGuguță", vor participa zece tineri actori, absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Capitală.

Actualmente, tinerii actori au pregătit trei spectacole, interpretate într-o abordare diferită și, în special, fără păpuși.

"Cele mai frumoase și mai interesante lucruri, în orice domeniu de altfel, se întâmplă în facultate ori în primii ani de după studenție, atunci când sângele fierbe. Suntem plini de idei, entuziasmați să pornim un proiect nou", a declarat tânărul actor Cătălin Lungu.

Astfel, primul spectacol, "Vicontele" de Eugen Ionesco, va fi jucat pe 20 ianuarie. Cel de-al doilea spectacol, "Omul pernă", cea mai cunoscută piesă a dramaturgului britanic contemporan Martin McDonaghva, fi prezentat pe 26 ianuarie. Mai mult decât atât, spectatorii sunt așteptați și la un spectacol coregrafic - "Himera".

"De mult timp mă gândeam la această idee, de a cuprinde și altă categorie de spectatori. Întotdeauna am fost adepta schimbărilor și de aceea consider că experimentele mereu sunt binevenite", a subliniat Gabriela Lungu, directorul Teatrului "Guguţă".

Prețul unui bilet va fi de 100 de lei.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

La Teatrul "Guguţă" încep sărbătorile de iarnă
Colinde și tradiții de Crăciun: Obiceiuri care trebuie păstrate cu sfințenie
Tagurile:
spectacol, teatru, Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei