06:22 16 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.34
  • USD17.31
  • RUB0.28
  • RON4.05
  • UAH0.74
Dana Marchitan și Radu Zaplitnâi
© Sputnik / Osmatesco

Fericirea iubește liniștea: O interpretă de la noi s-a căsătorit în secret

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
45911

Din domnișoara Marchitan a devenit doamna Zaplitnâi. Interpreta de muzică ușoară Dana Marchitan s-a căsătorit cu Radu Zaplitnâi, moldoveanul care de 25 de ani este stabilit în Italia.

În cadrul emisiunii "Intersecții", interpreta de muzică ușoară Dana Marchitan și soțul ei Radu Zaplitnâi au relatat în exclusivitate cum a început istoria lor de dragoste și când au hotărât să-și unească destinele oficial.

Interpreta Dana Marchitan a povestit cu lux de amănunte cum l-a cunoscut pe Radu Zaplitnâi. Aflându-se într-o călătorie în Veneția, un prieten comun i-a făcut cunoștință actualilor soți. Radu Zaplitnâi este vicepreședintele Asociației Gondolierilor din Veneția și i-a propus interpretei să cânte pe o gondolă din Veneția și de atunci s-a îndrăgostit de vocea și carisma interpretei.

"Am ajutat și am oferit de lucru multor moldoveni când aveam posibilitatea. Momentul în care a venit Dana în vizită, invitată de prietenul nostru comun,  i-am oferit oportunitatea să cânte pe gondolă, mai ales că aveam nevoie de cineva, în acest fel ne-am cunoscut și ne-am apropiat sufletește", a declarat Radu Zaplitnâi.

Au hotărât să-și unească destinele oficial în luna noiembrie 2018. Au sărbătorit acest eveniment important din viața lor într-un cerc restrâns de prieteni, într-un local din Chișinău.

"Am semnat certificatul de căsătorie la un oficiu de stare civilă din Capitală, fără nași și cumetri. Nu am făcut o petrecere luxoasă. Suntem fericiți că ne-am unit destinele. Radu este un bărbat în care poți avea încredere", a dezvăluit interpreta.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Viitorul sună promițător pentru interpreta Lina Berda: Tânăra a lansat două piese muzicale
Viorellya Lesnic și-a lansat prima piesă: Visele devin realitate atunci când credem în ele
Cleopatra Stratan lansează piesă după piesă: De această dată îi spune iubitului adio
Tagurile:
căsătorie, interpretă


Știrile Zilei