21:58 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Zina Bivol
© Sputnik / Miroslav Rotari

Impresionant: O jurnalistă lansează prima carte-vlog "Femeia cu gust de lapte"

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
61620

Premieră pentru Republica Moldova și România. În curând va fi lansată prima carte-vlog, "Femeia cu gust de lapte", semnată de jurnalista și scriitoarea Zina Bivol.

Iubitorii de poezie sunt așteptați la lansarea primei cărți-vlog pe 12 februarie, la ora 17:00, la Uniunea Scriitorilor din România, filiala Iași. La Chișinău, evenimentul se va desfășura pe 18 februarie, la ora 18:00, la Teatrul Geneza Art, iar intrarea va fi liberă.

"Cartea este pentru toți iubitorii de poezii, însă care nu au timp să le citească. Astfel le vom oferi posibilitatea să le asculte, dar și să le privească. Cartea va apărea în biblioteci, dar în același timp și online pe pagina mea de YouTube. Este o carte care te face să te simți liber, să te relaxezi, și în același timp îți aduce o doză de energie", a spus Zina Bivol în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova.

Cartea "Femeia cu gust de lapte" are 50 de poezii și este împărțită în trei capitole: "Trăiesc într-o pasăre", "Femeia cu gust de lapte" și "La o cafea cu dragostea".

"Cartea este despre femeie și despre bucuria de a deveni mamă. Mesajul poeziei este să prețuiți acest dar Dumnezeiesc și totodată să apreciați dragostea mamelor voastre care v-au dat viață", a punctat Zina Bivol.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Mii de cărți vor trece Prutul în cadrul campaniei "Ai parte de carte!"
„În templul muzelor" - Diana Sava Daranuța a lansat o nouă carte în România
"Dicționar de Teorie Literară": O carte pentru fiecare
Lansarea romanului "Bomboane colorate": Va sensibiliza sufletele multor cititori
Tagurile:
poezie, carte, lansare


Știrile Zilei