10:15 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64

Aurel Moldoveanu vrea să-și surprindă fanii: Interpretul a făcut dezvăluiri incredibile

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
239 0 0

A venit de la București și nu a ezitat să pășească pragul studioului Radio Sputnik Moldova. Cunoscutul cântăreț de muzică folk Aurel Moldoveanu a fost invitatul emisiunii "Sputnik Matinal", unde a vorbit despre cariera sa muzicală și a dezvăluit planurile pentru anul 2019.

Aurel Moldoveanu vrea să își surprindă fanii: Interpretul a făcut dezvăluiri incredibile

Aurel Moldoveanu are o energie deosebită pe care încearcă să o transmită publicului de fiecare dată când urcă pe scenă. Cântărețul a anunțat că pregătește materiale muzicale noi, care vor uimi publicul îndrăgostit de creația sa.

"De doi ani lucrez la un album de coveruri pe care le voi interpreta la petreceri și spectacole. Lansarea va avea loc până în data de 20 martie. Sunt piese cunoscute pe care le-am reorchestrat. Am lăsat în aceste piese amprenta mea stilistică și felul meu de a fi", a declarat interpretul.

Aurel Moldoveanu s-a referit și la albumul de autor pe care îl pregătește în acest an. Artistul speră că lansarea acestuia se va bucura de mult succes, iar piesele vor avea priză la public.

"Voi face lansarea în 20 de orașe din România, inclusiv pe litoral în sezonul estival. Așa am făcut de vre-o 10 ani și cu turneul de colinde și este o idee foarte bună de a avea contact direct cu publicul", a spus cântărețul.

Interpretul Aurel Moldoveanu își dorește un an plin de evenimente spectaculoase, realizări în cariera muzicală și să poată țină piept tuturor provocărilor.

"Visez la un an plin. O să le reușesc pe toate și voi depune efort precum am făcut-o întotdeauna, pentru că aceasta este condiția vieții, de a merge mai departe", a punctat el.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Viorellya Lesnic și-a lansat prima piesă: Visele devin realitate atunci când credem în ele
Despre muzică și pasiune, într-un interviu cu Georgeta Voinovan
Despre muzică, cu interpreta din Moldova care seamănă izbitor cu artista Slava din Rusia
Tagurile:
lansare, melodie, interpret

Știrile Zilei