16:55 11 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.02
  • UAH0.74
Doina Cernavca
© Sputnik / Osmatesco

Alătură-te campaniei "Adoptă o mamă"

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
25510

Asociația Obștească "Ajută un om" organizează cu prilejul sărbătorilor de primăvară cea de-a II-a ediție a campaniei sociale "Adoptă o mamă". Scopul campaniei este de a ajuta și de a le aduce un zâmbet femeilor care își cresc singure copiii sau în familia cărora situația materială este mai dificilă.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", organizatoarea campaniei, Doina Cernavca, a menționat că pentru cea de-a II-a ediție au fost selectați 85 de beneficiari, locuitorii satelor din raioanele Călărași, Ungheni, Sângerei și Cimișlia.

Până pe 31 martie, toți cei care doresc să le facă o surpriză plăcută femeilor din familiile social vulnerabile pot aduce cadourile în localurile Tucano Coffee din Chișinău.

"Puteți dona tot ce credeți că are nevoie o femeie - obiecte de igienă, o cremă pentru față, una pentru mâini, o eșarfă sau poate un fular, o bijuterie, o pereche de colanți, o pijama, o pereche de pantofi, o geantă, o carte bună, o ciocolată. Toate lucrurile trebuie să fie noi", a menționat Doina Cernavca.

Adoptă o Mamă
Adoptă o Mamă

Anul precedent, 24 de mame care nici nu îndrăzneau să viseze că cineva se gândește și la ele au primit cadouri din partea donatorilor.

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina oficială de Facebook a fundației "Ajută un Om", unde vor fi publicate și fotografii cu donații, precum și câteva istorii ale eroinelor acestei campanii.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Fii Moș Crăciun pentru copiii săraci: Implică-te în Campania "Cadoul din cutia de pantofi"
În Moldova va avea loc o campanie naţională de donare voluntară a sângelui
Prima Doamnă lansează o campanie de susținere a familiilor cu mulți copii
Tagurile:
femeie, donare, beneficiari, campanie


Știrile Zilei