20:38 19 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.68
  • RUB0.27
  • RON4.12
  • UAH0.72
Vasile Bolea
© Sputnik / Miroslav Rotari

Află când socialiștii vor decide dacă fac alianță cu blocul ,,ACUM”

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
248 0 0

Deputatul socialist Vasile Bolea a declarat care vor fi acțiunile ulterioare al socialiștilor după ce blocul ,,ACUM” a refuzat organizarea unor discuții preliminare cu PSRM.

Vasile Bolea a dat de înțeles că socialiștii sunt deschiși  pentru  o agendă comună  în viitorul Parlament ca să reseteze acele instituții ale statului care au un caracter captiv, dar lucrurile acestea trebuie să fie făcute perfect legal, adică în spiritul legii, a spus deputatul. El a mai adăugat că după un discurs descalificat al celor de la blocul "ACUM", aceștia vor conștientiza unele lucruri.

"Noi vom convoca executivul politic al PSRM sau chiar consiliul republican al partidului pentru a avea o discuție mai largă: să vedem cum vom proceda în continuare", a mai declarat Vasile Bolea.

Blocul electoral ,,"ACUM"” a refuzat invitația PSRM la dialog în vederea formării unei majorități parlamentare. În cadrul unui briefing de presă, liderii ACUM au amintit de faptul că, înainte de alegeri, toți candidații blocului la funcția de deputat au semnat un angajament public că nu vor face alianțe cu partidele oligarhice și anti-europene, iar acum este timpul ca aceste angajamente să fie respectate.

Autor: Eduard Maciac

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

BE ”ACUM” nu vrea coaliție cu niciun partid parlamentar și înaintează condiții
Tagurile:
PAS-PPDA, PSRM, coalitie parlametnara


Știrile Zilei