20:28 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64

Franța - cea mai scumpă națională de fotbal din toate timpurile ajunge mâine la Chișinău!

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
Meciul Moldova - Franța (13)
21210

Campioana mondială en-tritre este prima care ajunge la Chișinău în această postura, iar valoarea jucătorilor francezi depășește orice imaginație. Cocoșul galic, așa cum este supranumită reprezentativa condusă de Didier Deschamp, valorează peste 1,4 miliarde de euro. Este cea mai scumpă națională care va păși pe gazonul stadionului Zimbru. Astăzi se vând ultimele bilete pentru partidă.

Franța - cea mai scumpă națională de fotbal din toate timpurile ajunge mâine la Chișinău!

Invitatul emisiunii Sport la Radio Sputnik Eduard Ciobanu, care este președintele APSM, susține că doar o minune poate face ca naționala noastră antrenată de Alexandru Spiridon să înregistreze un scor de egalitate sau chiar o victorie. "S-au întâmplat multe pe terenurile de fotbal. Jucătorii noștri au de înfruntat cea mai bună echipă din lume. Merită să fim alături de jucătorii noștri, iar cei care vor veni pe stadion să încurajeze fotbaliștii noștri, nu doar să admire echipa adverse" a declarat președintele APSM.

Moldova înfruntă în premieră Franța într-un meci oficial, iar Didier Deschamp s-a arătat rezervat în declarații susținând că naționala Moldovei este o formație care poate juca pe contraatac, dar și să mențină mingea.

De cealaltă parte, Alexandru Spiridon a încercat să convingă amatorii acestei discipline că tricolorii nu se vor apăra în extremis, dar și vor încerca să se opună mai mult decât onorabil în fața francezilor.

Federația Moldovenească de Fotbal a introdus cu această ocazie un nou sistem de vânzare a biletelor și abonamentelor, acestea fiind comercializate online.

"Este o decizie curajoasă. Este o asemenea practică internațională când este încurajată venirea la stadion, la toate partidele naționalei, nu doar la anumite partide. E regretabil pentru cei care nu au aptitudinea de a face procurări online, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să trecem într-o nouă fază", a conchis Eduard Ciobanu.

Mai multe detalii află în materialul audio. 

Тема:
Meciul Moldova - Franța (13)
Tagurile:
Zimbru, Franța

Știrile Zilei