10:49 23 Mai 2019
În direct
  • EUR20.09
  • USD17.99
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Vladimir Chiriță
© Sputnik / Osmatesco

Performanțe remarcabile: 21 de medalii, obținute de sportivii moldoveni

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
9010

Discipolii școlii sportive din comuna Stăuceni au obținut 21 medalii de diferit calibru, inclusiv șapte medalii de aur, în urma unui campionat sportiv, desfășurat pe 12 mai la Bender.

În cadrul competiției au participat 12 elevi ai școlii sportive din comuna Stăuceni cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani. Sportivii au concurat la patru probe diferire de concurs și au reușit să obțină șapte medalii de aur. Cele mai tinere campioane sunt două sportive de doar 7 ani.

Directorul școlii sportive din comuna Stăuceni, Vladimir Chiriță, spune că această performanță nu ar fi fost posibilă dacă elevii nu ar depune efort, ambiție și perseverență.

"Nu m-am așteptat la asemenea rezultate. A fost o surpriză plăcută pentru mine. Mă bucur pentru reușitele discipolilor mei, care au venit regulat la antrenamente, au dat dovadă de implicare, insistență și dedicație", a subliniat directorul instituției.

Vladimir Chiriță îi îndeamnă de fiecare dată pe elevi să participe la competițiile sportive naționale, întrucât fiecare concurs reprezintă o sinteză ale performanțelor elevilor și îi pregătește pentru competițiile de talie internațională.

În cadrul competiției naționale de la Bender au participat aproximativ 80 de sportivi din mai multe regiuni ale țării.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Atenție la exercițiile fizice de dimineață!
38 de elevi au primit medalii de aur pentru performanțe remarcabile în sport
Tagurile:
competiție, sportivi, Medalii de aur


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei