06:19 09 August 2020
În direct
  • EUR19.68
  • USD16.62
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60

Bucuria lecturii: Donează o carte pentru Centrul Municipal de Tineret

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
24910

Din 12 iunie, Centrul Municipal de Tineret a lansat campania de colectare a cărților pentru propria bibliotecă.

Bucuria lecturii: Donează o carte pentru Centrul Municipal de Tineret

În fiecare zi, Centrul Municipal de Tineret este frecventat de zeci de tineri, care participă la diverse activități și se implică în mai multe proiecte. Tinerii curioși și dornici de a afla lucruri noi au hotărât să lanseze o campanie de colectare a cărților, întrucât adesea aceștia îți doresc să-și petreacă timpul în biblioteca Centrului și să-și împărtășească impresiile lor de lectură.

Astfel, reprezentații Centrului Municipal de Tineret îndeamnă oamenii să contribuie la îmbogățirea bibliotecii cu diverse lucrări - opere poetice enciclopedii, romane, cărți de specialitate, care ar fi interesante pentru tinerii iubitori de lectură.

''Fiecare carte este un diamant al bibliotecii noastre. Fie că este o carte pe care deja ați citit-o, fie că este o carte nouă, vom fi foarte recunoscători pentru aceste donații. Cei care doresc să se alăture acestei inițiative pot să aducă cărțile în incinta Centrul Municipal de Tineret Chișinău, situat pe str. Petru Zadnipru 3/2'', au spus voluntarii Centrului.

Centrul Municipal de Tineret este o instituție creată revent, în data de 20 mai curent, ce oferă un complex de servicii comunitare adresate tuturor categoriilor de tineri, având misiunea de a le asigura informarea, orientarea, consilierea și educarea acestora, contribuind la integrarea lor socială și profesională.

Campania de colectare a cărților pentru biblioteca Centrul Municipal de Tineret Chișinău se va desfășura până pe 1 iulie.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Copiii din satul Petropavlovca își doresc să citească, dar nu au ce: Iată cum poți ajuta
Tagurile:
tineri, donaţie, carte


Știrile Zilei