02:35 25 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Silvia Goncear și Tatiana Perhinschi
© Sputnik / Miroslav Rotari

Emoționant: Iată ce spun oamenii care reușesc să-i inspire pe cei din jur

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
32710

Indiferent de domeniul de activitate desfășurat oricine poate obține succes dacă întrunește anumite calități. Care sunt factorii de care depinde succesul în carieră și viața personală ne-au mărturisit directorul artistic al Orchestrei "Folclor", Silvia Goncear și medicul cardiolog stabilită cu traiul în Italia, Tatiana Perhinschi.

Tatiana Perhinschi spune că indiferent de domeniul pe care îl alegem în viață trebuie să ne conducem după un principiu primordial: să facem lucrurile cu pasiune și dăruire de suflet.

"Pentru ca să obții ceva în viață trebuie să fii tu însuți, să ai credință în Dumnezeu și desigur să adaugi multă pasiune", a povestit Tatiana Perhinschi.

Pe lângă faptul că activează de 12 ani în calitate de cardiolog în orașul Rimini, Italia, Tatiana Perhinschi a reușit să se impună și în lumea muzicii. Grație valorilor după care se conduce în viață Tatiana Perhinschi este nu doar un medic cardiolog de succes, dar și o interpretă talentată care a dat dovadă de ambiție, carismă și perseverență.

A reușit să lanseze două CD-uri impresionante cu maestrul Petre Neamțu, iar în curând va înregistra câteva piese alături de Orchestra de Muzică Populară "Folclor".

"Dragostea pentru muzică a pornit din suflet. Probabil toate momentele ce le-am trăit în viață m-au adus pe acest drum", a spus Tatiana Perhinschi.

La rândul său, directorul artistic al Orchestrei "Folclor", Silvia Goncear, este de părerea că atitudinea este cea mai mare calitate a oamenilor de succes.

"Manifestarea responsabilității și insistenții este o caracteristică esențială pentru a obține succes. Tatiana Perhinschi ste un om insistent, care merge sigur spre visul ei, pentru că știe că visele se împlinesc", a punctat Silvia Goncear.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Tematic

Andrei Zapșa impresionează o țară întreagă: Profesor, scriitor și compozitor, la 22 de ani
Tagurile:
emoționant, muzică, istorii, succes


Știrile Zilei