17:56 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Ghenadie Moroșanu
© Sputnik / Miroslav Rotari

Ca la Hollywood: Participă la primul workshop "ACTING ON CAMERA"

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
9710

Un Workshop intitulat semnificativ "ACTING ON CAMERA", adică "actorie în fața camerei", le va oferi doritorilor oportunitatea de a afla metodele de instruire profesională a actorilor tocmai de la Hollywood.

Actorii începători, intermediari și avansați au ocazia să participe la un workshop inedit "ACTING ON CAMERA", desfășurat pentru prima dată în țara noastră. 

Autorul proiectului este actorul moldovean Ghenadie Moroșanu, care deja de mai bine de șapte ani activează în Los Angeles în calitate de actor, producător de filme și teatru, trainer de actorie și regizor.

Potrivit lui Moroșanu, în cadrul workshopului, fiecare participant va descoperi un adevăr profund despre el însuși ca artist.

"Aceste lecții vă oferă mai mult decât un seminar de actorie. Metoda este simplă: actorul este pus în fața camerelor și va prezinta un monolog. Acesta va trebui să iasă din zona sa de confort, să improvizeze. Voi împărtăși câteva mici secrete care îi poate ajuta pe actori să treacă un casting la Hollywood", a dezvăluit Ghenadie Moroșanu în studioul Sputnik Moldova.

Mai mult, fiecare scenă la care vor participa actorii se va înregistra și la sfârșitul workshopului aceștia vor avea materialul lor personal.

Numărul locurilor este limitat, iar doritorii de a participa la workshop se pot înregistra până pe 2 octombrie.

Mai multe informații despre condițiile de înregistrare aflați din interviul audio atașat.

Tagurile:
actor, Hollywood


Știrile Zilei