09:31 23 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73

Sfaturi utile: Cum să vă organizați eficient timpul și să vă atingeți scopurile

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
22010

Cum să ne planificăm corect ziua? Cum să substituim tabletele și telefoanele mobile prin activități mai utile? Există o metodă originală - Cactus Planner, despre care a vorbit în studioul Sputnik Moldova inițiatoarea ideii, Eliada Balan.

Eliada Balan este o tânără de 25 de ani din Chișinău care a inventat o metodă inedită de care se pot conduce adulții pentru a-și planifica eficient timpul. Cactus Planner este o agendă în care persoanele își pot face zilnic notițe. Totuși, aceasta nu este o agendă simplă.  

"Cactus Planner conține o introducere generală, cu o privire de ansamblu asupra anului, câteva întrebări generale despre planurile și obiectivele pe care vi le propuneți pentru acest an în diverse domenii: sănătate, comunitate, finanțe, profesie, familie ș.a. ", a spus tânăra.

Potrivit ei, aceeași metodă este utilizată și la organizarea fiecărei luni. Mai mult, la sfârșitul fiecărei săptămâni aveți un spațiu pe care-l puteți completa cu un feedback de autoapreciere, mulțumiri și realizări.

Eliada Balan afirmă că o asemenea agendă vă poate ajuta să deveniți mai ordonați, atenți, responsabili și organizați.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Tagurile:
scopuri, timp, sfaturi


Știrile Zilei