20:18 21 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.29
  • USD17.44
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.72
Ion Lazarenco Tiron
© Sputnik / Miroslav Rotari

Propunerea lui Ion Lazarenco pentru cei 19 candidați la funcția de primar al Chișinăului

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
15110

Fostul candidat la premiul Nobel pentru Pace 2019, Ion Lazarenco - Tiron, - un promotor al faptelor bune și al păcii a venit cu o propunere pentru cei 19 candidați care vor lupta în această duminică pentru funcția de primar al municipiului Chișinău

Ion Lazarenco-Tiron îi îndeamnă pe aspiranții la fotoliul de primar al municipiului Chișinău să se unească și să conducă împreună Primăria Capitalei, fără a se duela și a diviza societatea. Mai mult, acesta propune să fie dați afară toți din Primărie, iar actualii candidați să-și consolideze forțele și talentele.

”Uitați-vă la ei cum se mănâncă și se ceartă. Eu aș propune altceva, toți cei 19 să se unească și îi dea pe toți afară din Primărie și să facă ceva bun pentru acest oraș, dar ei se mănâncă între ei, cheltuie o grămadă de-a bani și niciun rezultat”, spune Ion Lazarenco–Tiron.

În această duminică, 19 candidați se vor duela pentru a câștiga funcția de primar al municipiului Chișinău. Favoriți, la fel ca și la alegerile locale din 2018, sunt Ion Ceban și Andrei Năstase.

Tematic

Alegeri locale 2019: Dreptul alegătorului care nu este în stare să completeze buletinul


Știrile Zilei