05:25 20 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.50
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.72
Lucia Cucu
© Sputnik / Osmatesco

Ghid de conversație destinat vorbitorilor de alte limbi: Aplicație mobilă gratuită

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
41320

Asociația Națională a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM) au lansat o aplicați mobilă pentru vorbitorii de alte limbi care își doresc să învețe limba de stat.

De mai bine de un an a fost lansată aplicația mobilă ANTEM, care poate fi descărcată gratis de pe internet atât pe tablete, cât și pe telefoanele mobile. Învățarea limbii este rapidă, prin asimilarea modelelor de întrebări și răspunsuri pe subiecte cotidiene, de exemplu: "Casa și familia", "În oraș", "La medic" ș.a.

"Aplicaţia mobilă a Ghidului de conversație este destinată vorbitorilor de alte limbi și este  realizată într-o tehnologie modernă care permite însușirea și exersarea unor modele de vorbire în română pentru a fi utilizate în situații de zi cu zi. Cu ajutorul dispozitivelor mobile (telefoane mobile sau tablete), beneficiarii oricând și oriunde își pot perfecționa abilitățile de comunicare", a declarat pentru Sputnik șefa ANTEM, Lucia Cucu.

Potrivit ei, Ghidul de conversație include 15 teme de real folos pentru beneficiari: Să facem cunoștință, La studii, Oferte de muncă, La un interviu de angajare, La cumpărături, Urgențe, Timpul liber, La medic etc. Fiecare temă are în mediu 40-50 de modele de vorbire care pot fi audiate repetitiv.

Aplicația poate fi descărcată gratuit, accesând https://play.google.com/store/apps/details?id=com.invataromina.invataromina (pentru Android) sau https://itunes.apple.com/us/app/romanian-english-conversation/id1269053908?ls=1&mt=8 (pentru iOS).

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Tagurile:
gratuit, aplicație mobilă, limbi, ghid


Știrile Zilei