23:48 01 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.61
  • USD17.61
  • RUB0.25
  • RON4.05
  • UAH0.66

Tricolorii și-au încheiat evoluția în cadrul UEFA EURO 2020

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
6811

Echipa națională de fotbal a Moldovei a pierdut în fața Islandei cu 1:2 în meciul disputat duminică, 17 noiembrie, pe stadionul "Zimbru" din Chișinău. Meciul s-a desfășurat în cadrul preliminariilor pentru Euro 2020 și a fost ultimul din campania de calificare.

Tricolorii și-au încheiat evoluția în cadrul UEFA EURO 2020

2:1 pentru islandezi – astfel s-a încheiat meciul de fotbal Moldova – Islanda, desfășurat aseară, în Capitală. Pentru Moldova, golul a fost înscris în minutul 56 de Nicolae Milinceanu. În repriza a doua, minutul 65, G. Sigurdsson a marcat un gol din interiorul careului. La final de meci, minutul 90+4, tabelul de marcaj indica Moldova - Islanda 1:2.

Meciul s-a desfășurat în cadrul preliminariilor pentru Euro 2020 și a fost ultimul din campania de calificare.

"În anul 2012 propuneam un pariu, și anume, că Moldova se va califica la Campionatul European din 2020, grație Ligii Națiunilor, care oferea și un loc echipelor în funcție de grupele valorice. Republica Moldova face parte din grupa valorică numărul patru și ar fi putut să ocupe acel loc de calificare", a declarat pentru Sputnik, comentatorul sportiv Cristian Frisk.

Jurnalistul sportiv a subliniat că, din nefericire, eșecurile naționalei de fotbal a Moldovei în cadrul preliminariilor UEFA EURO 2020 sunt cauzate de regresul societății moldovenești în diverse domenii, iar prin urmare, fotbalul nu a mai putut fi susținut.

"Părinții pleacă în străinătate, sunt mulți tineri moldoveni, ca și români de altfel, care sunt plecați în străinătate. Există probleme de ordin financiar și multe alte aspecte ce reprezintă, de fapt, un pas înapoi", a conchis Cristian Frisk.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Tagurile:
Moldova, Islanda, 2020, UEFA, fotbal


Știrile Zilei