13:47 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73

Un deputat, către Dumitru Robu: ”Îl admir pe acest procuror, a avut curaj să...”

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
79720

Dumitru Robu a plecat din funcția de procuror general interimar, după ce noul șef al Procuraturii, Alexandr Stoianoglo, a intrat în drepturi.

Deputatul socialist Grigore Novac a declarat pentru Sputnik Moldova că Dumitru Robu a făcut treabă bună la Procuratura Generală, chiar dacă ar fi ajuns în această funcție datorită fostului ministru de Interne, Andrei Năstase.

”Dumnealui a ajuns în această funcție într-o perioadă dificilă, nu fiecare avea curajul să vină la Procuratură în acel moment. Dumnealui, foarte convingător, a venit și a spus lucrurilor pe nume. Chiar îl admir pe acest procuror”, a declarat Grigore Novac în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova.

Amintim, că Dumitru Robu a fost numit procurorul general interimar al Republicii Moldova în data de 30 iulie 2019. Președintele Igor Dodon a semnat decretul la puțin timp după ce 78 de deputați au votat în favoarea lui Robu la propunerea Comisiei juridice numiri și imunități. Proiectul a fost înregistrat la Parlament, de către deputații Alexandru Slusari, Igor Grosu și Vlad Bătrâncea.

Tematic

Procuratura Generală are o nouă conducere: Cine sunt noii adjuncți ai lui Dumitru Robu


Știrile Zilei