13:03 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73

Dorin Damir, despre Constantin Țuțu: "Acum avea să aibă cu totul altă soartă…"

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
174610

Dacă Constantin Țuțu continua să activeze în domeniul sportului și nu se implica în politică, în prezent, acesta avea să aibă o altă soartă. Declarația îi aparține președintelui asociației FEA (Fighting & Entertainment Association), Dorin Damir.

În cadrul emisiunii "SPORT" de la Radio Sputnik Moldova, președintele FEA, Dorin Damir, a remarcat faptul că oamenii implicați în politica din țara noastră consideră că l-au apucat pe Dumnezeu de picioare și li se cuvine totul. În aceeași situație s-a pomenit sportivul și fostul deputat Constantin Țuțu.

"Eu cred că, dacă Constantin își continua activitatea în domeniul sportului, acum avea să aibă cu totul altă soartă", a subliniat Damir.

Potrivit lui, Constantin Țuțu a fost un sportiv foarte disciplinat și a muncit mult pentru a obține succes în domeniul sportului. Totuși, acesta a făcut o altă alegere – de a se implica în politică.

"Cred că era un sportiv cu un viitor bun. Am avut niște planuri interesante. Ne pregăteam pentru alte proiecte, a avut toate șansele. Asta e viața. Fiecare își face alegerea", a subliniat președintele FEA.

Dorin Damir a mai precizat că sportivul Constantin Țuțu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți luptători K1 din Republica Moldova. Acesta a reuțit să cucerească mai multe trofee în cadrul Galelor FEA. Potrivit lui, popularitatea lui Țuțu poate fi comparată cu cea a unor campioni olimpici.

Парламент Молдовы
© Sputnik / Евгений Панасенко

Amintim că în data de 27 septembrie, la solicitarea Centrului Național Anticorupție, fostul deputat Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare internațională. Pe 3 octombrie curent, Procuratura Generală a dispus pornirea cauzei penale pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către Constantin Țuțu.

Constantin Țuțu a plecat din Republica Moldova în luna iunie. Acesta ar fi fost văzut de mai multe ori în orașul Odessa din Ucraina.

Tematic

Traseul infracțional a lui Constantin Țuțu: Iată ce ”păcate” are - Video
Tagurile:
Constantin Țuțu, politică, sport, deputat, FEA


Știrile Zilei