10:55 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65

Valeriu Andronic: Fotbalul moldovenesc are viitor

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
10410

Antrenorul principal al clubului Codru Lozova, Valeriu Andronic, spune că fotbaliștii moldoveni vor obține reușite și performanțe mult mai bune, doar cu o condiție.

Valeriu Andronic: Fotbalul moldovenesc are viitor

Singurul fotbalist moldovean care a reușit în decursul carierei sale profesioniste să îmbrace tricoul la 20 de echipe din țară și străinătate, antrenorul Valeriu Andronic, a vorbit în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" despre eșecurile, reușitele, dar și viitorul fotbalului moldovenesc.

Potrivit lui, în Republica Moldova sunt foarte mulți fotbaliști profesioniști și puternici care ne reprezintă țara cu demnitate. Chiar dacă jucătorii moldoveni au avut parte și de eșecuri, totuși viitorul fotbalului moldovenesc este privit cu optimism.

"Trebuie să avem încredere în ei și să sperăm că vor obține rezultate și mai bune. Acestea sunt condițiile. La ultimele două meciuri jucate în Franța contra campioanei mondiale și acasă cu Islanda, jucătorii ne-au dat o speranță, un imbold pentru noi toți că lucrurile se pot schimba spre bine. Sperăm că deja în viitor situația se va îmbunătăți", a spus Valeriu Andronic.

Anterior, antrenorul a declarat cu regret că fotbalul de astăzi nu se mai bucură de susținere financiară din partea oamenilor de afaceri ca acum 15-18 ani. Salariile fotbaliștilor sunt mici, iar unii renunță la carieră profesionistă.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Tematic

Un faimos fotbalist va deveni deputat în Parlamentul de la Chișinău: Cine este acesta
În exclusivitate pentru Sputnik Moldova: Interviu cu fotbalistul Igor Armaș
Tagurile:
fotbaliști, antrenor, fotbal


Știrile Zilei