23:36 03 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67

Premieră la „Fabricat în Moldova”: Produse greu de găsit vor fi expuse la expoziție

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
Expoziția ”Fabricat în Moldova” – o șansă pentru producătorii moldoveni (17)
27910

Sergiu Harea: Este pentru prima dată când produsele ecologice vor fi promovate intens în cadrul expoziției ”Fabricat în Moldova”.

Premieră la ”Fabricat în Moldova”: Produse greu de găsit vor fi expuse la expoziție

30 de întreprinderi din țara noastră vor expune diverse produse ecologice în cadrul Expoziției „Fabricat în Moldova”. Detalii a oferit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie.

„Sunt diverse produse ecologice – fructe uscate, pâine din cereale, produse de panificație, miez de nuci, legume uscate, fructe în ciocolată, băuturi alcoolice. Cele mai multe produse ecologice sunt din domeniul agroalimentar”, a relatat Sergiu Harea.

Produsele ecologice vor fi promovate intens în cadrul expoziției „Fabricat în Moldova”. În acest scop, pe standuri vor fi plasate stickere informative și certificatele de conformitate.

„Este pentru prima dată când produsele ecologice vor fi cel mai mult promovate în cadrul expoziției. Este o tendință în țara noastră și în regiune de a promova aceste produse. Sunt deficitare și mai scumpe, dar de o importanță majoră pentru produsul moldovenesc, deoarece au o valoare mai mare la export”, a precizat Sergiu Harea.

Expoziția națională „Fabricat în Moldova” se va desfășura în perioada 29 ianuarie - 2 februarie 2020, în incinta „Moldexpo" din Capitală. La eveniment vor participa peste 450 de agenți economici din toată țara și delegații oficiale din mai multe state, inclusiv România, Italia, Turcia, Federația Rusă și Franța.

Тема:
Expoziția ”Fabricat în Moldova” – o șansă pentru producătorii moldoveni (17)

Tematic

"Fabricat în Moldova" 2020: Zilele în care puteți cumpăra produse direct de la producători
Premieră pentru Republica Moldova la „Fabricat în Moldova” 2020
"Fabricat în Moldova" 2020: Premiere și surprize la cea de-a XIX-a ediție
Tagurile:
Expoziție, Fabricat în Moldova


Știrile Zilei