04:07 16 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.07
  • RUB0.24
  • RON4.03
  • UAH0.63

Nu vă deranjează că femeile medici nu apar în topul „celor mai sexy”? Răspunsul unui medic

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
Sărbătorile primăverii - Mărțișor 2020 (36)
510 0 0

Ce spune doctorul habilitat în științe medicale Larisa Sofroni despre lipsa femeilor medici în topul celor mai sexy femei din Moldovei sau topul celor mai frumoase reprezentante ale sexului frumos din țara noastră.

Nu vă deranjeză că femeile medici nu apar în topul celor mai sexi? Răspunsul unui medic

În sistemul medical din Republica Moldova sunt foarte multe femei frumoase, elegante și inteligente, care zilnic muncesc, de cu zori și până seara, pentru a salva viețile celor care au nevoie de ajutorul lor. Cert este că deși emană eleganță și feminitate, nu prea le vedem în topurile făcute de diverse reviste din țara noastră care crează modele pentru societate din niște tinere care nu au muncit nicio zi în viața lor sau care nu au contribuit cu nimic la îmbunătățirea lucrurilor în societate.

Întrebată dacă nu este deranjată de faptul că femeile din medicină nu se ajung în topurile gen: „cele mai sexy femei ale Moldovei” sau „cele mai frumoase femei ale Moldovei”, doctorul habilitat în științe medicale Larisa Sofroni ne-a răspuns franc:

”Pe mine nu mă deranjează că femeile medici nu prea ajung în topurile gen: „cele mai sexy”, „cele mai frumoase”, dar pe mine m-ar deranja dacă femeile medici nu ar apărea pe coperțile revistelor științifice sau revistele de popularizare a modului sănătos de viață”, a declarat medicul mamolog Larisa Sofroni în cadrul emisiunii „Atitudini” de la Sputnik Moldova.

Cum reușesc femeile din domeniul medicinei să fie profesioniste la serviciu, iar acasă soții și mame ideale, aflați în cadrul emisiunii atașate mai jos.

Тема:
Sărbătorile primăverii - Mărțișor 2020 (36)

Tematic

Medicul Diana Condrațchi: Frumusețea fizică și spirituală sunt importante pentru o femeie
Tagurile:
medici, frumusete, femei, Top


Știrile Zilei