06:22 07 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65

Marina Tauber: Da, l-am contactat pe Nicolae Ciubuc! - Iată care este motivul

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
346 0 0

Vicepreședintele Partidului „Șor” Marina Tauber recunoaște că l-a contactat pe democratul Nicolae Ciubuc: „Da, l-am sunat pe Nicolae și nu a fost prima dată”. Despre ce au discutat cei doi.

Marina Tauber: Da, l-am contactat pe Nicolae Ciubuc! Care este motivul sunetului

Vicepreședintele Partidului „Șor” Marina Tauber recunoaște că l-a contactat pe democratul Nicolae Ciubuc. Marina Tauber precizează că îl cunoaște de mult timp pe deputatul PD, iar apelul de zilele trecute nu a fost primul. Tauber spune că l-a telefonat pe Ciubuc pentru a-i cere ajutorul în cazul a doua proiecte din domeniul agricol, la care lucrează în prezent.

„Da, eu l-am contactat pe dl Ciubuc și nu este prima dată când l-am contactat, fiindcă noi ne cunoaștem, dar subiectul meu de discuție, despre care am vorbit și la telefon, a fost agricultura și nicidecum altceva. Am vrut să-i cer sfatul în cazul unui proiect de lege din domeniul agriculturii, în calitate de fost ministru al Agriculturii, adică este domeniul lui. Mai mult, noi lucrăm acum la un proiect foarte interesant, care se numește „Ferma” și voiam să-l rog pe Nicolae să ne propună careva candidaturi care ar putea să ne ajute și la acest proiect”, a declarat Marina Tauber într-un interviu pentru Sputnik Moldova.

Vicepreședintele Partidului „Șor” spune că este nedumerită de declarațiile făcute de Nicolae Ciubuc, cu privire la acel apel.

„Eu am rămas șocată de declarațiile făcute de el. Eu nu știam că în cadrul Partidului Democrat și a coaliției de guvernare, deputații au interdicția de a se întâlni cu colegii din opoziție. Ba mai mult, au obligația să le raporteze superiorilor. Tristă situație…”, adaugă Marina Tauber.

Tauber sugerează că unii democrați aleg să părăsească formațiunea anume din cauza interdicțiilor impuse de conducerea partidului.

„Probabil și din acest motiv, adică a dictaturii, oamenii din PDM pleacă, și nu o singură persoană a plecat”, conchide vicepreședintele Partidului „Șor”.

Amintim că deputatul PDM Nicolae Ciubuc a sugerat luni, 11 mai, în cadrul unei emisiuni televizate că democrații „ar fi vânați” de reprezentanții Partidului „Șor”. Ciubuc a declarat că a fost contactat de Marina Tauber, la fel cum mai mulți colegi de-ai lui au fost abordați de alți reprezentanți ai Partidului „Șor”.

 „La ziua de astăzi, Partidul Șor încearcă să abordeze mai mulți deputați. Cineva dintre colegii mei a fost contactat de colega domnului Ulanov legat de o întâlnire. Zilele trecute, eu am fost abordat de doamna Tauber pentru a ne întâlni și a discuta pe diferite teme”, a declarat Nicolae Ciubuc.

Precizăm că, săptămâna trecut, patru deputați democrați au anunțat că părăsesc fracțiunea și formațiunea. Doi dintre aceștia, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, s-au alăturat echipei „ȘOR”. 

Tematic

„Adio PDM”: Încă un deputat părăsește fracțiunea PDM
Încă trei deputați părăsesc fracțiunea PDM și aderă la Pro Moldova
Cine are de pierdut și cine va câștiga de pe urma plecărilor din PDM
Ce se întâmplă dacă pleacă și alți deputați din PDM – iată ce spune Igor Dodon
Tagurile:
Marina Tauber, Nicolae Ciubuc, PDM, Partidul SOR, democrati


Știrile Zilei