02:53 20 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.00
  • RUB0.22
  • RON4.10
  • UAH0.60

Oportunități pentru tinerii ambițioși: Cum să devii voluntar

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
2710

Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău a împlinit cinci ani de activitate și a lansat procesul de recrutare a voluntarilor. Detalii am aflat de la Valentina Frumosu, vicepreședintele Consiliului Municipal de Tineret din Capitală.

Tinerii care-și doresc o schimbare: Acum aveți șansa

Cel mai mare consiliu de tineret din țară a împlinit recent cinci ani de activitate. Potrivit Valentinei Frumosu, datorită acestuia, tinerii sunt ajutați să se integreze în societate și să se regăsească într-o profesie anumită. 

"În acești cinci ani am desfășurat diverse activități frumoase și interactive și proiecte realizate cu succes. Sute de tineri au benefeciat de serviciile noastre", a declarat într-un interviu pentru Sputnik Valentina Frumosu.

În prezent se desfășoară recrutarea voluntarilor care își doresc să facă parte din echipa Consiliului de Tineret. 

Tinerii ambițioși sunt îndemnați să acceseze pagina oficială a Consiliului și să-și manifeste intenția de colaborare.

În Republica Moldova sunt mai multe Consilii de Tineret menite să promoveze interesele tinerilor din țara noastră. Aceștia organizează forumuri raionale și municipale prin care își propun să mobilizeze tinerii din localități, reprezentanți ai societății civile, specialiști din diferite domenii, structuri abilitate sau tangibile cu politicile de tineret, precum și factori de decizie din cadrul autorității publice locale și centrale. Tinerii se întrunesc, discută problemele cu care se confruntă și vin cu propuneri pentru soluționarea lor. 

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
voluntari, Consiliu, tineri

Știrile Zilei