02:57 23 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.17
  • USD17.05
  • RUB0.22
  • RON4.14
  • UAH0.60

Strada Ion Creangă, în reparație: Iată când încep lucrările

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
70 0 0

Strada Ion Creangă din Capitală va intra în reparație în scurt timp. Despre acest lucru a anunțat viceprimarul Chișinăului Victor Chironda.

Strada Ion Creangă, în reparație: Iată când încep lucrările

Într-un interviu pentru Sputnik Moldova viceprimarul Victor Chironda a remarcat că în cel mult două săptămâni strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei va intra în reparație. În acest sens, a fost selectată o companie care va efectua lucrările, iar contractul deja a fost încheiat.

În proiect sunt prevăzute lucrări de amenajare a trotuarelor, schimbarea rețelelor de apeduct și canalizare, reabilitarea carosabilului și a sensurilor giratorii din Piața Dimitrie Cantemir și Piața Unirii Principatelor.

"Vor fi niște lucrări complexe. Practic tot va fi de la zero. Lucrările vor dura mult timp, de aceea șoferii și pietonii trebuie să dea dovadă de maximă înțelegere și atenție. Ne dorim să facem lucrări calitative care să ne servească mult timp înainte, de accea vor dura mai mult timp", a decalarat în studioul Sputnik viceprimarul.

De asemenea, Victor Chironda a menționat că în anul viitor autoritățile își propun să efectueze reparația străzilor 31 August, Tighina și Alexandru cel Bun. Totodată, urmează a fi lansate trei mari proiecte de dezvoltare și construcție a străzilor Mesager, Industrială și de prelungire a bulevardului Mircea cel Bătrân până la strada Bucovinei.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Mai mulți bani pentru bugetul Chișinăului - Chironda vine cu detalii
Chironda: Când am putea scăpa de inundațiile de pe Albișoara
Tagurile:
viceprimar, reparație, strada Ion Creangă

Știrile Zilei