18:54 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66

Festivalul "Mărțișor 2021": Cum se va desfășura pe timp de pandemie

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
112 0 0

Cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor” se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție în contextul pandemiei COVID-19. Asta a declarat pentru Sputnik Moldova directorul „Moldova-Concert” Andrei Locoman.

Festivalul "Mărțișor 2021": Cum se va desfășura pe timp de pandemie

Cea de-a 55-a ediție a Festivalului „Mărțișor” va fi inaugurată pe 1 martie la Palatul Național printr-un concert de excepție în care vor evolua maestrul Nicolae Botgros, Formația „Zdob și Zdub”, orchestrele simfonice ale Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” și Companiei Publice „Teleradio Moldova”, Orchestra și Corul Național de Cameră, Capela Corală „Doina”, formația „Brio Sonores”, maestrul Eugen Doga și alți interpreți cu renume din Republica Moldova.

"A fost redus numărul de spectacole, dar și numărul vizitatorilor este limitat. Concertele vor fi prezentate pe 1, 4, 6, 8 și 10 martie. Pe scenă vor evolua interpreți cu renume și colective artistice precum Orchestra "Lăutarii", Ansamblul "Fluieraș", Ansamblul de Dansuri Populare "Joc" ș.a. Un concert deosebit va avea loc de Ziua Femeilor, pe 8 martie" a subliniat interlocutorul.

Potrivit lui Andrei Locoman, spectatorii vor trebui să respecte toate regulile anti-epidemice instituite de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională de Sănătate Publică.

Tradițional Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor – 2021” se va desfășura în perioada 1-10 martie.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Festivalul Internațional de Muzică Mărțișor, Mărțișor, festival

Știrile Zilei