02:39 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66

Târg cu produse locale în primul weekend din această vară - detalii

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
4810

În data de 5 și 6 iunie, moldovenii vor fi delectați cu produse locale crescute de producătorii autohtoni. Evenimentul va fi organizat în incinta parcului Alunelul din Capitală.

Produse crescute în Moldova: Un nou târg în Capitală

Zeci de producători autohtoni își vor expune produsele în cadrul târgului producătorilor locali, organizat în primul weekend din această vară. Chișinăuienii își pot umple pungile cu bunătăți, direct de la producători. Comercianți din diverse colțuri ale țării își vor expune cele mai delicioase produse.

Carne de găină
© Sputnik / Виталий Аньков
"Fructe de sezon, miere de albine, legume, cașcavaluri, produse de panificație, dulciuri, mezeluri, vinuri, dar și multe alte produse vor putea fi cumpărate în cadrul târgului", a precizat pentru Sputnik Moldova organizatoarea mai multor târguri Diana Crudu.

Potrivit ei, târgul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție împotriva COVID-19.Anterior, Diana Crudu a remarcat că, în mod normal, asemenea evenimente ar trebui organizate cât mai frecvent, în mai multe localități din țară și că ar trebui să avem o piață agricolă unde să fie comercializate doar produsele autohtone.

Următorul târg care urmează să fie organizat de micii producători se va desfășura pe 19-20 iunie, tot în aceeași locație.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Târg apicol în centrul Capitalei: Iată ce produse vă așteaptă

Știrile Zilei