03:19 15 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.71
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66

Admiterea 2021: Ce trebuie să cunoașteți despre studiile la ASEM

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
43820

Academia de Studii Economice din Moldova vine cu mai multe oferte educaționale pentru anul de studii 2021-2022. Detalii aflați de la rectorul instituției, Grigore Belostecinic.

Admiterea 2021: Ce trebuie să cunoașteți despre studiile la ASEM

Rectorul ASEM, Grigore Belostecinic, îndeamnă viitorii studenți să își facă studiile la Academia de Studii Economice din Moldova. Universitatea oferă întreaga gamă de specialități economice și nu doar. Viitorii studenți pot să-și facă studiile la una dintre cele șase facultăți și să-și aleagă domeniul de activitate din cele 18 specialități.

"Universitatea dispune de o infrastructură bogată, mobilitate academică în baza acordurilor cu peste 20 de universități străine, bază tehnico-materială performantă, laboratoare moderne, cămine studențești, o bibliotecă modernă și o mulțime de activități extracurriculare", a menționat rectorul de la ASEM.

Potrivit lui, în acest an procesul de admitere va avea loc atât în regim online, cât și cu prezența fizică. Doritorii pot depune la prima etapă actele online, iar după ce vor fi acceptați vor trebui să depună întreg dosarul în original. Grigore Belostecinic mai a precizat că taxele de studii au rămas neschimbate, în comparație cu anul de studii 2020-2021.

Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) a fost fondată la 25 septembrie 1991. ASEM dispune de o bază materială solidă, constituită dintr-o bibliotecă ştiinţifică, un departament de informatizare, dotat cu tehnică performantă și câteva centre de formare continuă şi consultanţă.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Studii online: Cum sunt instruiți studenții de la ASEM în timpul stării de urgență
Tagurile:
studenți, studii, ASEM

Știrile Zilei