00:11 25 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66

Detalii din culise: Cum s-a desfășurat Forumul Economic de la Sankt Petersburg

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
14120

Peste 13 mii de persoane din 140 de țări ale lumii au participat la cea de-a XXIV-a ediții a a Forumului Economic Internațional de la Sankt-Petersburg. Detalii din culise am aflat de la colega noastră, jurnalista Ana Iurii, care se află în Federația Rusă.

Detalii din culise: Cum s-a desfășurat Forumul Economic de la Sankt Petersburg

Într-un interviu acordat pentru Sputnik Moldova, jurnalista Ana Iurii a relatat cu lux de amănunte despre atmosfera de la evenimentul economic de anvergură din Federația Rusă, importanța Forumului, dar și subiectele discutate.

Potrivit participantei, noua ediție a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg s-a desfășurat în condiții de maximă securitate, iar fiecare persoană era obligată să respecte toate măsurile antiepidemice.

Pe lângă faptul că a fost necesară prezentarea testului negativ COVID-19 la intrarea pe teritoriul Federației Ruse, toți participanții au fost testați repetat în centre special amenajate pentru cei care au venit la eveniment.

"A fost o atmosferă plăcută, cu multe emoții pozitive, care a depășit mult așteptările participanților. Totul a fost organizat ca la carte, iar fiecare detaliu era pus la punct", a subliniat Ana Iurii.

Pe parcursul desfășurării evenimentului au fost organizate peste 340 de sesiuni în diverse domenii. Fiecare participant a putut să asiste la acele prezentări care i-au trezit interesul, având deosebita ocazie să cunoască personalități notorii din Rusia.

"Bunăoară, reprezentanții presei au avut oportunitatea de a urmări discursurile marilor specialiști în domeniul social-media, să interacționeze cu reprezentanți ai marilor holdingurilor media din Rusia etc. De asemenea, am participat la o conferință cu privire la perspectivele Uniunii Economice Eurasiatice, unde s-au trasat noi oportunități, noi programe pentru toate domeniile, inclusiv a fost vizată și țara noastră", a adăugat interlocutoarea.

De menționat că a Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg s-a desfășurat în perioada 2-5 iunie curent.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Putin, despre persecutarea jurnaliștilor ruși în străinătate: „Dorim condiții egale”
Tagurile:
Federația Rusă, Forum

Știrile Zilei