13:39 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65

Studii la USEM: Oferte educaționale pentru noul an de învățământ

Podcasturi
Sa primesc un link scurt
34 0 0

Universitatea de Studii Europene este prima instituție privată de învățământ superior din Republica Moldova. Iată ce trebuie să cunoască viitorii candidați la studii despre ofertele educaționale oferite de această instituție în noul an de studii.

Studii la USEM: Oferte educaționale pentru noul an de învățământ

Într-un interviu acordat pentru Sputnik Moldova, recotrul USEM, Iurie Sedlețchi, a precizat că studiile în cadrul instituției de învățământ superior se efectuează cu taxă, în bază de contract, în limba română, rusă și engleză. Instituția dispune de un bloc de studii, bibliotecă modernă, laborator de criminalistică, laboratoare radio-tv, sală de calculatoare și bloc alimentar.

USEM pregătește specialiști la secțiile învățământ de zi și cu frecvență redusă.

"Pregătim specialiști în diverse domenii și oferim studii la patru facultăți. Cele mai solicitate sunt Facultatea de Drept și Psihologie. Dispunem de toate condițiile necesare pentru un învățământ de calitate. Ulterior, absolvenții noștri își găsesc cu ușurință un loc de muncă", a precizat Iurie Sedlețchi.

În cadrul USEM funcționează un birou de avocați, o clinică juridică studențească, senatul studențesc și departamentul relații internaționale. În universitate există și o ”sală de judecată”, unde studenții pot simula procesele de judecată și să găsească soluțiile potrivite speței.

De menționat că Universitatea de Studii Europene din Moldova este o instituție privată de învățământ superior, acreditată de către autoritățile statale ale Republicii Moldova, în conformitate cu legislația în domeniu. USEM și-a început activitatea în octombrie 1992.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Așa ceva nu a mai fost la BAC! Ofițerii CNA vor fi prezenți în centrele de examinare
Tagurile:
studii, universitate

Știrile Zilei